Pagina's

31 dec. 2014

En dan ineens.....
.....is het oude jaar alweer voorbij en het nieuwe jaar alweer dichtbij.
Ik vind het afgelopen jaar snel gegaan.
Wat zal het nieuwe jaar brengen....moeilijkheden, ziekte of juist onverwacht leuke dingen, dat is altijd weer afwachten.
Ik ben altijd een beetje bang wat er nou weer te wachten staat in het nieuwe jaar.

Als kind had ik dat helemaal niet dan dacht ik altijd aan leuke dingen die ik zou beleven en dat ik weer een jaartje ouder werd!
Maar na moeilijke jaren is dat steeds minder geworden, eigenlijk jammer dat die onbevangen houding langzaam wegsterft.
Maar ik heb besloten voor dit jaar , ik ga ervoor om positief het nieuwe jaar te verwachten , hopend op veel onverwachte verrassingen en leuke dingen zodat de (misschien) nare of moeilijke dingen beter te dragen zijn.
Nare dingen gaan altijd weer voorbij en morgen is weer een nieuwe dag en ik heb geleerd met verdriet en pijn kan je om leren gaan ook al gaat het nooit  helemaal weg.
Dus ik wil voor dit nieuwe jaar nieuwe wensen maken en positief blijven, wie weet wat voor onverwachts geluk er nog op m'n weg ligt.


Dat wil ik ook graag iedereen toewensen dat er ondanks misschien nare of verdrietige dingen ook heel veel leuke, positieve en fijne dingen/ervaringen zullen zijn!
Ik weet heel goed dat het vaak helemaal niet makkelijk is, maar hopelijk zullen we ondanks de moeilijkheden toch wensen maken en positief blijven verwachten op mooie momenten.

Lieve groetjes 
en heel veel goeds gewenst in 2015!
Esther

2 opmerkingen:

 1. Ik wens je niets dan goeds, veel geluk en gezondheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Esther,

  Jij ook een goed, gezond en liefdevol 2015 gewenst! Leuke beertjes laat je trouwens zien op je blog. Dat gehaakte beertje vind ik super knap gemaakt!!!

  Lieve groet,
  Willeke

  BeantwoordenVerwijderen