Pagina's

4 feb. 2014

Kadootje...?Ik moest de afgelopen weken/maanden veel in het ziekenhuis zijn vanwege m'n ziekte (Multiple sclerose)en afgelopen week moest ik weer voor de controle MRI scan naar het ziekenhuis om te zien hoever ik achteruit ben gegaan en wat ze er verder nog aan kunnen doen.
Ik ben ondertussen in de afgelopen jaren wel gewend dat ik een soort abonnementje heb op het ziekenhuis,maar MRI scans...daar wen ik nooit helemaal aan...brrrr
Natuurlijk is het heel fijn dat die dingen er zijn begrijp me niet verkeerd maar het onderzoek zelf is niet echt leuk.
Het is zo'n krappe buis dat als ik echt claustrofobisch zou zijn ik dit niet iedere keer aan zou kunnen.
Ik vind het wel moeilijk elke keer benauwend zelfs , maar ik neem een cd-tje mee en doe mijn ogen dicht en denk ergens anders te zijn , maar echt leuk of gemakkelijk zal het wel nooit worden.
Ik had deze keer ook zo'n moeite om stil te blijven liggen,ik had krampen en overal kriebel natuurlijk waar dan niet kan kriebelen want je moet stil blijven liggen...
Maar goed ik had mezelf een kadootje beloofd als ik klaar was, en uiteindelijk na driekwartier á een uur was het toch klaar en mocht ik weer weg,YES!!
Ik had dit pakketje van de Quilthoeve besteld en het kwam precies de dag voor de scan met de post.
Kijk maar hoe leuk het ingepakt was, in mijn favo kleurtje oud blauw en een super kaartje aan kant,
helemaal geweldig , ik wilde het bijna niet uitpakken...:O)
En dit zat erin... een pakketje voor een biscornu speldenkussentje.
Je kan ze vinden op de site van De Quilthoeve (klik) en nog veel meer leuke dingen trouwens...:O)
Dus ik was blij met mijn kadootje voor mezelf , ik had t wel verdiend vond ik eigenlijk.
Ik ben er meteen mee begonnen en moet m nu alleen nog in elkaar zetten.
Over 2 weken ongeveer hoor ik de uitslag van de scan...misschien doe ik mezelf dan wel weer een kadootje...wat vinden jullie??

Lieve groetjes!!
Esther

3 opmerkingen:

 1. nee dat went zeker nooit maar ja soms moet het ,ik weet er alles van ik heb dan wel geen ms maar heb een beschadigd zenuwstelsel wat elke keer weer andere problemen oplevert en héél veel pijn elke keer is er wel weer wat anders je weet het nooit en de ene dag is beter dan de andere.Ik ben zo blij met mijn hobby's dat is me lust en mijn leven en afleiding,dus een kadootje van tijd tot tijd verdienen we dan wel toch?
  Ik hoop dat je scan goed is en dat het meevalt en houd moed,het leven is veels te mooi,ondanks alles.
  Groetjes Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou Ester, dat cadeautje heb je wel verdiend na zoveel leed. Ik hoop dat de scanuitslag een beetje meevalt en wens je veel moed toe.
  Geniet van het maken van je speldenkussentje!
  Groetjes,
  Christelle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. pfff heb veel bewondering voor je , ik ben wel claustrofobisch.......brrrr alleen als ik het lees al. Moest ooit een mri van mn hoofd laten maken, nou dat was al drama. Wat mij betreft verdien je het grootste cadeau dat je kunt bedenken!! Sterkte met het wachten op de uitslag!!

  BeantwoordenVerwijderen