Pagina's

12 nov. 2011

Zaterdag

 Vorige week zaterdag ben ik naar een miniworkshopdag geweest van Scraptacular.Anne-Marie had eerst een winkel in Leimuide maar door omstandigheden moest ze haar winkel sluiten.Superjammer want ik was daar vaak te vinden.Nu na 2 jaar heeft ze een miniworkshopdag georganiseerd en was ik daar gelukkig bij samen met nog 38 vrouwen!!
Het was in het paviljoen gebouw van museum Volkenkunde in Leiden.Een prachtig oud gebouw en door het team zooooo sfeerfol ingericht met zelfs de waterflesjes mooi beplakt.
 Voor iedereen lag er een workshop pakketje mooi ingepakt klaar en bij elke workshop een kadootje,echt super!!


 Dit boekje was voor mijn groep de 1e workshop en wat een schatje!!! Ik ben echt helemaal weg van de kleur,past zooooo precies bij mij in dat vale blauw!!!...:O)


 Dit is de binnenkant,is de stempel niet mooi?
Nu alleen nog foto's of plaatjes uitkiezen die ik erin wil hebben...


 De 2e workshop was een uilfotoboek.Niet helemaal mijn ding,maar ik vond het toch heel erg leuk om m te maken en toen hij klaar was vond ik m toch erg leuk!


 De 3e workshop was een miniboekje in een stolpje,ook weer zoooooo schattig!!!


 Tussen de middag hadden we een heerlijke lunch met luxe broodjes met zalm en roomkaas en gegrilde courgette en nog meer heerlijkheden en keuze uit tomaten soep of wortelsoep,ik heb van allebei een kopje genomen,mjam,mjam!!
Ik ben ook zo gek op soep...
Om een uurtje of 4 was er een high tea met scones,koekjes bonbons,brownies en nog meer van dit soort mjammjammies!!!!en natuuuuurlijk een heerlijke kop thee.
Ooooo wat zijn we verwend ,ik voelde me gewoon jarig!!!


 Helaas om 17.00 was het alweer afgelopen en gingen we weer naar huis,maar ooooo wat een geweldige dag was het!!!!!!Zo enorm voor herhaling vatbaar!!!!
Ik heb wel 3 dagen bij moeten komen (hihi) maar het was het waard!!!


 Vandaag wilde ik jullie deze 2 makedo speldenkussentjes laten zien.
Een aantal jaar geleden(ongeveer 5 jaar terug) bedacht ik dit pratroon en vanaf het begin liep het als een tierelier!! Ook de kant en klare makedo's waren niet aan te slepen.
Totdat ....andere handwerksters met mijn patronen aan de haal gingen en het als hun eigen patroon gingen verkopen en kant en klare makedo's gingen verkopen...
Heel erg jammer en ik heb er wel een tijd van gebaalt maar ja wat doe je eraan...

Deze 2 berenmakedo's zijn nog overgebleven en ze zijn nu te koop voor 45 euro per stuk (+ verzendkosten)
Ze zijn gemaakt van mohair,oude mohair en katoenen stof  op een zilveren kandelaar met handgeblazen glazen oogjes,versiert met dieverse dingen als oude roestbellen,knoopjes,spelden,lapjes enz.
De een heeft een oude label en de ander handgemaakte aardbeitjes.Ik zou uiteraard al m'n beertjes en maaksels wel zelf willen houden,maar mijn huis raakt steeds voller,dus het is tijd dat deze 2 schatjes een nieuw huis vinden.
Heb je intresse ,mail me dan even(mailadres in de sidebar)

Het blauwe makedo berenspeldenkussen is inmiddels verkocht,dank je Betsie!!
De andere is nog te koop..:O)

Voor iedereen een heel erg zonnig en prettig weekend gewenst!!
Lieve groetjes!!
Esther

1 opmerking:

  1. Hi Esther,
    thanks for posting and entering my giveaway.Good luck yo you.
    Have a lovely Sunday.
    XO Marie

    BeantwoordenVerwijderen