Pagina's

12 mei 2011

Van een Rozenworkshop en een lange blogpost

Gisteren ben ik een dagje naar Lelystad geweest om een rozenworkshop te doen bij Gepke van Your Zoap.nl.Ze had Janny van Vliet (http://www.rozenvanpapier.com/) weten te strikken voor een workshop in Nederland.Janny woont eigenlijk in Frankrijk maar komt af en toe naar Nederland om een workshop in rozen maken te geven.Nu wil ik dat geloof ik al 6 jaar,maar toen verhuisde Janny net naar Frankrijk,dus ik heb deze kans meteen gegrepen!!
Na een uurtje rijden(ik had gelukkig geen file)kwam ik aan in Lelystad.Lekker op tijd zodat ik rustig even nog een boterhammetje kon eten.De workshop begon om 13.00 dus ik had nog even om rond te kijken.Gepke heeft een superleuk huis met allerlei leuke hoekjes,heel veel dingen in heerlijk roze en wit,dus ik heb heerlijk genoten ervan.
Ik heb een puberzoon dus roze is bij mij thuis uitgesloten...

Dit was de tafel aan de tuinkant waar plek was voor 8 personen,verderop achter de keuken had Gepke nog een tafel neergezet waar nog eens 4 mensen aan konden zitten.Totaal waren er 12 cursisten,een lekker gezellig groepje dus.
Zoals je ziet had Gepke ook lekkere dingetjes neergezet om van te snoepen,mjam!!!Net een Engelse high tea met al dat lekkers en een vers kopje thee.

Er is ook nog een winkeltje(your zoap.nl)naast haar huis waar je allerlei superleuke dingen kan kopen(kwijl!!)dus daar heb ik natuurlijk ook even gesnuffeld...:O)


Hier stond de tafel voor 4 personen.Ook weer met z'n mooi roze tafelzeil...:O)

Hier een aantal rozen van de cursisten,lijken ze niet echt??

Dit was het uitzicht op de tuin met diverse hoekjes waar we in de pauze heerlijk koffie en thee konden drinken,man wat was dat genieten zeg!!!

De witte roos aan de linkerkant heb ik gemaakt.Het was echt een superdag!!!!
Het was zo gezellig en Janny was zo'n goede lerares,ik kan thuis zo weer verder met rozen maken,alleen nog even papier kopen...:O)
Gepke,nogmaals heel erg bedankt voor de gastvrijheid in je supermooie huis!!

Dan nog even een fotootje van 3 hangertjes die ik eindelijk heb gemaakt.
Ik was het al een hele tijd van plan maar ergens kwam het er telkens niet van.
Ik had het idee gezien bij Lost bird studio en wilde ze zelf ook wel eens maken.Superleuk aan een ketting of als hangende broche...of gewoon aan een mooi oud touw aan de kast of iets dergelijks.
De kleuren lijken flets maar de linker is roze,de middelste in beige en de rechter met oud blauw.
Volgende keer weer meer over zelfgemaakte dingen,ik ben wat projectjes aan het afmaken...
Wordt vervolgd....

Lieve groetjes!
Esther

Geen opmerkingen:

Een reactie posten