Pagina's

12 dec. 2010

Christmas is coming...

Van de week ben ik druk bezig geweest met m'n huis versieren voor de Kerst.Het witte huisje op de foto was mijn Sinterklaas kado,wat een schatje he?
En de Kerstman vond ik in een tuincentrum, ik was niet van plan iets te kopen maar ik kon m echt niet laten staan...:O)
Voor mijn kerstboom heb ik eindelijk ijsblauwe accesoires en kerstballen gevonden .
Op de foto is het jammergenoeg niet zo duidelijk te zien,maar in het echt is ie erg mooi!
Verder heb ik nog een kerstslinger met lichtjes in de vensterbank gehangen en advendskaarsjes op de tafel neergezet.Ik wil alleen nog wat echt kerstgroen,een krans misschien,want dat geeft zo'n echte kerstgeur.
Ik ben ook nog een beetje aan de knutsel geweest.Allereerst heb ik wat lapjes mohair geverft en ook nog een beertje gemaakt (patroon is van Vivianne Galli)

En ik heb nog een exploding box,ik noem het maar een plofdoosje,gemaakt.Als je het doosje open doet vallen de zijkantjes wijduit en daar kan je dan je foto's op plakken en leuke plaatjes.De buitenkant is al af,de binnenkant moet ik nog invullen.Helemaal in het midden wil ik een beetje zetten.Zodra het af is laat ik weer foto's zien.Nu eerst een sneak peek van de buitenkant...


Van de week moest mijn auto APK gekeurt,altijd weer even een groot stress moment want mijn autootje is al de 10 jaar voorbij.Helaas voor mij moet er dit keer veel aan gebeuren en moet er 300 euro opgehoest worden...daar gaan alle zuinig opgespaarde centjes weer...:O(
We zullen zuinig aan moeten doen deze Kerst,maaaar m'n geliefde autootje kan weer een jaartje vooruit!!
En ik kan m echt niet missen want dan kwam ik nergens meer,dus het geld,ook al is het duur,is goed besteed.
Tenslotte is de gezelligheid,warmte en de liefde van familie en vrienden veel belangrijker dan een duur Kerstmaal!!
Voor iedereen wens ik een hele fijne voorbereidingstijd voor Kerst!!

Lieve groetjes Esther

3 opmerkingen:

 1. Zo, jij bent al helemaal klaar voor de kerst. En wat een leuk beertje weer. En nog genoeg lapjes voor nog een paar. En gelukkig mag je ook weer een jaartje rondcrossen in je autootje. Tja, dat kost weer een boel centen, die we eigenlijk liever aan onze hobbies uitgeven, toch? ;-) Groetjes, Barbara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Esther,
  Go,wat een mooie kerstversiering heb je aangebracht en alles zo prachtig in dezelfde kleurtinten.....je favoriete kleur blauw.
  Het beertje is een schatje en het plofdoosje is top,nog nooit gezien maar zeer origineel!
  Mail je één dezer dagen terug met meer berennieuws.
  Groetjes Mireille

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Esther,

  Ik zie het al nog zo'n vlijtige bij in deze tijd. Ik ben gisteren een dagje zoet geweest met alle versieringen. Moet er nog fotootjes van maken voor op mijn blog. Maar alles op zijn tijd......Je beertjes is prachtig....wat een dropje. En het plofdoosje is helemaal geweldig.
  Fijne Kerstdagen....Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen