Pagina's

25 jun. 2016

Give awayBeetje laat maar twee weekjes geleden was ik jarig en ik wilde toch weer een keer een Give away doen, dus dit hartje hierboven kan je winnen.
Wat moet je er voor doen?
Een berichtje bij deze post achterlaten en vertellen waarom je dit hartje zou willen winnen zou ik heel leuk vinden...:O)
Het hartje heb ik gemaakt van een old look katoenen stofje dat ik laatst kocht met lichtblauwe streepjes en een oud stofje met lichtblauwe roosjes, erop diverse versieringen met oude sloopknoopjes, oud kant, oude kaartjes/labeltjes, sleuteltje. Je kan m aan het touwtje overal ophangen.
Volgende week zaterdag 2 juli maak ik de winnaar bekend.
Ik ben ondertussen alweer een stuk opgeschoten met de Pocket of posies quilt, er zitten weer 3 randen extra aan en ik ben nu bezig met de mandjes.
Zo leuk ook om deze te maken!! Er komen 22 mandjes aan en ik heb er al 5 klaar, nog wel even te gaan dus, haha.....
Op de hexagonnen komt nog een bandje en naast de bollen rand komt ook nog een rand maar ik moest even wachten tot die met de post kwamen dus dat komt nog.

Ik hoop dat ondanks de voorspelling voor veel regen we geluk hebben en er ook nog zon komt, ik ben de regen echt spuugzat ondertussen!!
M'n mooie rozen in de tuin zijn allemaal verregend zo ontzettend jammer!!
Ik heb er amper van kunnen genieten, hopelijk bloeien ze nog een keer als het beter weer is
Ik verlang zo enorm naar echt zomers weer, lekker tot laat in de tuin zitten met een kaarsje en lekker BBQen of de vuurkorf aan en niet maar 1 of 2 dagen maar gewoon voor langere tijd, een paar weken of meer natuurlijk.
Hebben jullie dat ook of ben ik de enige?

Fijne week en vergeet niet een berichtje achter te laten voor de give away,
Lieve groetjes!
Esther

1 opmerking:

  1. Leuk wordt de pocket of posies. Ik wilde vandaag de was lekker buiten hangen maar het regent alweer. Ik zou ook wel een paar dagen lekker zon willen. Dat hart van de Give away ziet er heel mooi uit. Groeten
    aubphg (at) hotmail (dot) com

    BeantwoordenVerwijderen