Pagina's

3 mei 2016

Niet echt goed....

  
Ik vind het altijd heel moeilijk als mensen vragen, "hoe gaat het met je? ", eh tja...niet zo goed eigenlijk, maar ja , als je dat zegt is dat eigenlijk niet wat mensen verwachten.
Ze verwachten dat je zegt " ja goed hoor".
Maar is dat wel eerlijk als mensen echt willen weten hoe t met je gaat?
En eigenlijk moet ik mezelf afvragen of mensen het als goede gewoonte vragen of dat ze echt willen weten hoe t met me gaat, best ingewikkeld dus...
Nou nu ga ik wel vertellen hoe t met me gaat want hier hoef ik me even geen zorgen te maken of mensen het echt willen weten of niet.
Als je er geen zin in hebt sla je dit stukje gewoon over en scroll je naar de foto's, dat is ook oke.

Het ging niet goed met me de afgelopen maanden, dat is ook meteen de reden waarom deze blogpost op zich liet wachten.
Vanaf november had ik aanhoudende blaasontsteking tot ver in het nieuwe jaar met alle toestanden die daarbij horen, diverse antibioticakuren die vervolgens niet hielpen, bloed plassen, katheters, koorts en vreselijk ziek voelen door alle medicijnen en nog meer van die ellende.
Uiteindelijk door naar de Uroloog in het ziekenhuis en daar weer allerlei tests en weer meer medicijnen.
Is het door de MS of toch iets anders en intussen gaat de tijd verder.
En ondertussen ging het kwa MS ook niet goed, een aantal actieve plekken op de MRI scan in m'n hersenen waren niet echt bemoedigend en dus kwam de vraag weer of ik niet toch medicatie moest gaan gebruiken.
Maar ja elk medicijn heeft toch ook weer z'n nare bijwerkingen, maar toch maar de gok aangegaan en toch medicatie gaan nemen.
En tja ....ook dat ging afschuwelijk mis!
Na 1 1/2 week voelde ik me al niet echt lekker meer, pijn in de maag en darmen en dat werd alleen maar erger. Op een avond kreeg ik hoge koorts en spugen en een maagpijn....vreselijk!!!
De diagnose was een maag- en darm ontsteking van de MS medicatie.
En daar ben ik nu,  anderhalve week later, nog van  aan het herstellen.
Dus nee deze keer kan ik echt zeggen, het gaat niet echt goed met me....

Ondertussen was mijn vriendin Mireille Begijn jarig en al jaren sturen we elkaar leuke dingen en dus ook dit jaar wilde ik dit niet overslaan.
Gelukkig was ik al vroeg begonnen dus ondanks de ziekte perikelen was dit lammetjes beertje op tijd klaar. 
Ze heeft het kadootje al een tijd geleden ontvangen dus kan ik nu deze foto's wel laten zien.
Ik had vorig jaar ook enkele beertjes afgemaakt en omdat ik ze toen niet heb kunnen laten zien komen de foto's nu nog even op mijn blog.
Ze zijn alle drie weer van een patroon van Vivianne Galli, ik blijf ze leuk vinden.
Natuurlijk verander ik er wel telkens iets aan om ze aan mijn eigen smaak te laten voldoen.
De blauwgrijze kleur viscose blijft favoriet dus die blijf ik keer op keer zelf verven. Dit beertje is dan de uitzondering want deze is niet van viscose maar van mohair, de old look van Probeer, ook een fijne mohair om oude beertjes van te maken.Nog een keer met zijn drietjes, zo zitten ze bij mij ook in huis.

Ik ben zo ontzettend blij met het betere weer de laatste dagen, ik knap er zowel geestelijk als lichamelijk gewoon van op, heerlijk!!!
En van de week wordt het volgens de berichten nog mooier.
Ik hoop dat ik a.s 5 mei/hemelvaart weer genoeg ben opgeknapt om weer eens naar een brocantemarkt te kunnen, ik zie daar erg naar uit!

Een hele fijne zonnige week gewenst !!
Lieve groetjes,
Esther

3 opmerkingen:

 1. Ik heb het helemaal gelezen, natuurlijk heb ik dat. Lees graag hoe het met je gaat, en spijt het mij te lezen dat het allemaal niet zo top is. Ik hoop voor je dat je snel mag herstellen in dat zonnetje dat ons zo mooi voorgehouden wordt voor de komende dagen. Lekker buiten, zon op je wangen, zon in je hart. De beren die je gemaakt zijn, zijn ook weer helemaal geweldig. Dank je voor het laten zien. Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Och jou blijft ook niets bespaard, fijn om te lezen dat je weer aan het opkrabbelen bent! Je beertjes zijn weer om te smullen, ga lekker genieten van het zonnetje en hopelijk zit er een leuk uitje in voor je. Dikke knuffel van mij

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Pfff... wat heb je een vervelende periode achter de rug. Heftig hoor. En als ik dan naar je beertjes kijk... Het lijken wel twee totaal verschillende werelden. En wat een talent heb jij! Ze zijn prachtig.

  Ik hoop dat het je vandaag lukt naar de brocantemarkt te gaan. Het is je van harte gegund.

  Liefs, Willeke

  BeantwoordenVerwijderen