Pagina's

15 aug. 2015

BeloofdNou daar ben ik eindelijk weer...sorry!!
Was niet de bedoeling zolang weer niet te bloggen, soms gebeurt dat door omstandigheden.

Maar ik had eerder beloofd te laten zien waar ik allemaal mee bezig was, nou eh...diverse dingen.
Ik ben met meerdere beertjes bezig waar ik er al eentje van af en weggeven heb...sorry vergeten door de haast foto's te maken.
En ja dienblaadjes he, die heb ik in overvloed waar dus diverse projecten op heb liggen, o.a diverse borduur en stitch werkjes. Ik doe ook weer mee met de SAL van Soedidee, erg leuk om te doen.
Alleen die hokjes steek dat ligt me echt niet...het wil maar niet mooi worden ook al doe ik t precies op de manier waarop het hoort. Dus die doe ik gewoon in kruissteek, ik heb er toch eentje geprobeert en is af in hokjes steek, dat telt toch ook toch?
En hier ook nog een stitcherie die al wel af is maar het geheel moet er nog van gemaakt worden, eh ja
tijd gebrek... kon ik maar s'nachts gewoon doorgaan met handwerken maar ja slapen moet ook.
En dan komt er ook wel eens/regelmatig wat af natuurlijk en soms is t een kadootje voor iemand maar dit keer is t lekker voor mezelf...:O)
Een speldenkussen van een gratis patroon van  the Primitive Hare in oud blauwe kleur.En ook een speldenkussen,naaldenmapje en schaaretuitje naar een idee van Atelier Hartedief  ik heb zelf een eigen draai eraan gegeven maar soortgelijke pakketjes zijn bij haar te bestellen.
Ik vond een leuk kistje en zakjes bij de X enos en dacht dat dit handig was als ik alles zo in het kistje kon stopen als ik eens wegga en al mijn handwerk spullen mee wil nemen.
En zo was het idee geboren om dit te maken.

En dit is nu dus ook af. Ondertussen ben ik ook nog aan het scrapbooken , ligt er nog een wat grotere haas te wachten om afgemaakt te worden en nog een aantal dingen.
Ik heb voor t eerst zelf de glazen oogjes een kleur gegeven, ze zijn mooi geworden.
Maar binnenkort hopelijk meer foto's van affo's.
Het scheelt wel iets dat t vakantie is, heb ik net iets meer tijd om dingen te doen .

Iedereen nog een fijne vakantie en hopen dat het mooie weer terug komt, ik wil zo graag nog in de zon in de tuin zijn zo lang als t kan voor t straks weer koud en herfstig wordt.
Van die regendagen zijn al de lavendel , fruit en bloemen meteen verregend, zo jammer!!!
Naja afwachten maar.

Lieve groetjes!!
Esther

Geen opmerkingen:

Een reactie posten