Pagina's

22 dec. 2012

Merry Christmas to everyone of us

Daar zijn we dan bijna aan het einde van het jaar vlak voordat het Kerst is....
Ik heb weing van me laten horen afgelopen half jaar.
Voor mij was dit een heel gemixt jaar,veel moeilijke tijden,een onverwachte verhuizing,leuke belevenissen en weer een moeilijke tijd....

Ik zal jullie niet lastig vallen met alle moeilijke dingen,maar ik kan wel melden dat ik nog steeds niet beter ben van de bacterie waar ik al 5 maanden tegen vecht met medicijnen en dat maakt me af en toe moedeloos en niet erg hoopvol....
Ik kijk dit jaar dus niet echt uit naar de feestdagen zoals ik vorige jaren altijd gedaan heb,eigenlijk heb ik helemaal geen zin om het huis te versieren,niet in een Kerstmaaltijd en niet in oud en nieuw.
Niet erg opgewekt klinkt dit,sorry meiden!!!

Natuurlijk heb ik wel (met hulp) de kerstboom opgezet en versiert en ga ik wel Kerst vieren met familie maar moeilijk vind ik t wel dit jaar.
Toch heb ik wel een aantal wensen/goede voornemen voor het aankomende jaar;
Ook al wordt ik niet beter kwa gezondheid(ik hoop natuurlijk nog van wel),ik hoop op een heleboel moed en een nieuwe manier om m'n leven in te delen,een nieuwe manier van genieten van wat nog kan en mogelijk is en tevreden te zijn met wat ik nog allemaal wel kan.
Ik wil dat graag leren aankomend jaar!!!
Ik heb zoveel bewondering voor mensen die dat kunnen!!!!!

Ook wil ik jullie met name heel erg veel goeds toewensen, heel erg gezonde,gelukkige,creative,liefdevolle,gezellige,en nog veeeeeel meer goede dingen tijdens de feestdagen en 2013toewensen!!!!!
En iedereen die het moeilijk heeft op wat voor manier dan ook,wens ik heel veel moed toe,het leven kan soms erg moeilijk zijn....


Heel veel lieve groetjes!!!
Esther

3 opmerkingen:

 1. Hallo Esther,
  Ik wens jou en je familie ondanks de gezondheidsproblemen toch prettige Kerstdagen en een gelukkig en gezond 2013 toe !!!
  Geef de moed niet op en weet dat ik aan je denk....
  Groetjes Mireille

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Esther, ondanks al je moeite met het vieren van Kerst en Oud & Nieuw, wil ik je laten weten dat ik hoop dat 2013 een fijner jaar voor je mag worden.
  Blijf vooral jezelf in deze tijd. De druk is soms ook heel groot van buitenaf.

  Mijn buurman heeft zware reuma en blijft ondanks alles wat hij niet meer kan, heel optimistisch en positief. Ik vind dat altijd zo bewonderenswaardig en hoop altijd dat ik van hem dat mag leren.
  Maar ik besef terdege dat dit ook iets is wat in hem zelf aanwezig is. Maar ik wil ervan van kunnen leren.

  Ik hoop dat je wellicht toch nog kan genieten van deze tijd.
  Maar ik wens je vooral toe dat je voornemens voor volgend jaar uit mogen komen. Het zal beslist niet makkelijk zijn, maar ik hoop dat het je gaat lukken.

  Lieve groet,
  Thea x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Brste Esther,

  Ik wens je veel liefde en gelukkige tijden toe voor het nieuwe jaar..!

  Lieve groet,
  Jacqueline Hoogers van Cupcakebears

  BeantwoordenVerwijderen