Pagina's

6 feb. 2012

beurs Vijfhuizen en sneeuw


Wat een prachtig plaatje toch al die sneeuw op de takken en struiken!! Echt even genieten!!!
Dit is het uitzicht vanuit mijn voordeur.


 En dan ook nog een heerlijk zonnetje en een stralend blauwe lucht...ondanks de kou heb ik zaterdag toch even snel foto's gemaakt.


 Pebbles is altijd als een kind zo blij met sneeuw,haar staart gaat al kwispelen als ze vanachter de ramen bij de voordeur de sneeuw ziet liggen en wil dan zo snel mogelijk naar buiten heerlijk springen en met haar snuit door de sneeuw.Dus snel haar jasje aangetrokken,als gladhaar kanichen teckel heb je t toch wel snel koud,brrr.....en lekker buiten door de sneeuw hollen...:O)

Ik was vrijdag van plan naar de beurs in Vijfhuizen te gaan,maar helaas het weer was zo slecht met de sneeuw,dat was niet verantwoord dus ik ben zaterdag gegaan.Het was een prachtige rit met het zonnetje en al die besneeuwde landerijen en molens, echt genieten!!De wegen waren prima te rijden gelukkig.
Alleen op het terrein van de beurs was het even ploegen...:O)
Natuurlijk ben ik gezellig even bij Jookies wezen bijkletsen en heb meteen een superleuk nieuw pakketje met speldenkussen gekocht.Daar ben ik vandaag meteen mee begonnen natuurlijk.Als het af is laat ik het hier zien,dus nog even geduld.
Verder nog een boel leuke lapjes gekocht,o.a bij Quilt it en Dotty en nog even bij Bep langs geweest.
Hieronder een foto met mijn aankopen.
Helaas vond ik geen lapjes van Moda serie 'Ruby' en Rouennerie deux waar ik naar opzoek was,maar misschien komt dat nog binnen bij de quiltwinkels.
Ik heb nog staan twijfelen over de serie Blueberry Crumb cake en uiteindelijk niet genomen (spijt van natuurlijk..) maar ik zag bij de quilthoeve dat ze de serie ook hebben,dus daar moet ik nog maar es langs binnenkort...:O)

Lieve kleurtjes allemaal he?Ik ben er erg blij mee!
Het rode en roze lapje onderaan zijn weer voor mijn Angelquilt.
Van die kleuren kwam ik toch nog wat te kort.Ik ben van de week naar cursus geweest en heb eindelijk weer een deel geknipt,maar toen ik t op het lapje wilde strijken had iemand per ongeluk de stekker uit het strijkijzer getrokken (had ik dus niet door...)en toen plakte het maar niet...gek he als het ijzer niet warm genoeg is,maar toen het strijkijzer weer aanstond en ik ermee ging strijken kromp m'n hele lapje en kwam alles scheef en gebobbeld op het lapje,AAAAARRRRRGGGG....
Helaas helemaal verknalt,ik moet dus weer helemaal opnieuw beginnen met dit deel,dus de extra lapjes komen erg van pas.
Wel balen natuurlijk als je er 2 uur aan bezig bent geweest!!


Terug naar de beurs...Ik heb nog een heel leuk zelfmaakpakketje van een tashanger gekocht en wat zeephangertjes,lintjes,kraaltjes enz.Weet nog niet waar ik t voor ga gebruiken maar je kan het maar in huis hebben toch?
De zeepjes,hoe klein ook ruiken in ieder geval heerlijk!!
Ik ga nog lekker even naar m'n aankopen kijken en ervan genieten,en verder met het speldenkussen van Jookies natuurlijk...;O)

Lieve groetjes!!!
Esther

1 opmerking:

  1. Als we het maar in huis hebben he geeft zo'n goed gevoel!!Heel leuke aankopen volledig mijn smaak.
    Geniet ze,groetjes,Martine

    BeantwoordenVerwijderen