Pagina's

25 jun. 2016

Give awayBeetje laat maar twee weekjes geleden was ik jarig en ik wilde toch weer een keer een Give away doen, dus dit hartje hierboven kan je winnen.
Wat moet je er voor doen?
Een berichtje bij deze post achterlaten en vertellen waarom je dit hartje zou willen winnen zou ik heel leuk vinden...:O)
Het hartje heb ik gemaakt van een old look katoenen stofje dat ik laatst kocht met lichtblauwe streepjes en een oud stofje met lichtblauwe roosjes, erop diverse versieringen met oude sloopknoopjes, oud kant, oude kaartjes/labeltjes, sleuteltje. Je kan m aan het touwtje overal ophangen.
Volgende week zaterdag 2 juli maak ik de winnaar bekend.
Ik ben ondertussen alweer een stuk opgeschoten met de Pocket of posies quilt, er zitten weer 3 randen extra aan en ik ben nu bezig met de mandjes.
Zo leuk ook om deze te maken!! Er komen 22 mandjes aan en ik heb er al 5 klaar, nog wel even te gaan dus, haha.....
Op de hexagonnen komt nog een bandje en naast de bollen rand komt ook nog een rand maar ik moest even wachten tot die met de post kwamen dus dat komt nog.

Ik hoop dat ondanks de voorspelling voor veel regen we geluk hebben en er ook nog zon komt, ik ben de regen echt spuugzat ondertussen!!
M'n mooie rozen in de tuin zijn allemaal verregend zo ontzettend jammer!!
Ik heb er amper van kunnen genieten, hopelijk bloeien ze nog een keer als het beter weer is
Ik verlang zo enorm naar echt zomers weer, lekker tot laat in de tuin zitten met een kaarsje en lekker BBQen of de vuurkorf aan en niet maar 1 of 2 dagen maar gewoon voor langere tijd, een paar weken of meer natuurlijk.
Hebben jullie dat ook of ben ik de enige?

Fijne week en vergeet niet een berichtje achter te laten voor de give away,
Lieve groetjes!
Esther

5 jun. 2016

BeloofdZoals beloofd hier het middenstuk van de 'Pocket of posies' quilt.
Ik vond het eerst eng want ik heb nog niet eerder geapliceerd (ff een blank hoe je dit ook weer schrijft)maar het viel me zo mee en het is enorm verslavend !
Ik ben ook alweer aan deel 2 bezig en ook die is alweer bijna af...:O)
Zo leuk om al die kleurtjes en witten/beiges bij elkaar te zoeken !!

Fijne en vooral zonnige week gewenst!
Hier in Gelderland was t de afgelopen week ook al zo mooi in tegenstelling tot andere delen van Nederland.
Ooo ik had zo'n medelijden met de mensen waar de straten en huizen zo waren ondergelopen, echt vreselijk!! Hopen dat het slechte weer snel ophoudt en ook zij zonnig weer gaan krijgen.

Lieve groetjes
Esther