Pagina's

27 mei 2015

Brocante boerderijfair en Open dag bij BepMet Pinksteren ben ik samen met mijn moeder naar de Boerderijfair in Emst gegaan, ik was er nog nooit geweest maar had op de blog wel de foto's van vorig jaar gezien en die waren erg leuk, dus ik had er zin in!!
Gelukkig zat het weer mee, een mooi zonnetje, dus we hebben heerlijk kunnen struinen.
Ik ben zo slecht in foto's nemen dus vergeef me als ze niet zo goed zijn maar dit is een impressie
hoe mooi het was.
We hebben genoten, zoveel mooie kramen en mooie spullen, ik zou alles wel mee willen nemen als de portemonee maar groot genoeg was, haha
De boerderij waar de fair was heeft zelf een brocante winkeltje, nou ja ...tje, het was nog best groot en daar zijn we ook natuurlijk even naar binnen gelopen.
Binnen was het licht niet goed om foto's te maken helaas.
Wat een leuk idee voor kussentjes!!


Zo leuk dit rood/witte servies met de witte kan met fluitekruid erin!
Dit zijn mijn (bescheiden) aankopen, ik had enorm geluk met de console, omdat er nieuwe haken (niet te zien op de foto)in zaten was de prijs heel laag en kon ik m niet laten liggen, zo mooi met die sierrand!
Het krukje moet nog in een ander kleurtje geverfd worden, want groen is nou niet mijn favoriete kleur en dan komt ie in de keuken als hulpje om op te zitten of te staan. Het klosje is om een speldenkussen op te maken, is de bedoeling.
Gistermiddag ben ik naar de open dag geweest bij Bep.
Het weer zat ook nu weer mee en ik ben rustig in het zonnetje naar Hall gereden, wat heeft ze toch een pracht van een huis en tuin!!
Dus ik heb eerst even in de tuin gewandeld en besefte me toen....o jeetje...fototoestel vergeten, wat ben ik ook een tuttebol!
Dus helaas geen foto's van de mooie tuin van Bep en de pippowagen met 'Kruisjes en steekjes' en de quilts enz. Maar op de site van Kruisjes en steekjes (klik) staan wel mooie foto's die de sfeer goed weergeven.
Het is altijd gezellig, ik kreeg gelijk een lekker bakje koffie met wat lekkers aangeboden, heerlijk!
Ik heb bij steekjes en kruisjes een pakketje van een lavendelzakje en een supermooi oud look stofje gekocht en bij Bep waren er leuke uit verkoopjes en kon ik die natuurlijk niet weerstaan...:O)
Helemaal blij met mijn aankopen reed ik weer naar huis.

Ik ben vandaag, na de dingen die moesten gebeuren, natuurlijk meteen met het schattige pakketje voor het lavendelzakje begonnen.
In de volgende post laat ik zien waar ik zoal mee bezig ben, dat is een beetje een probleem, ik kan niet met een ding alleen bezig zijn....herkenbaar?

Fijne week,
Lieve groetjes, Esther