Pagina's

26 sep. 2011

Even een update

 Het is wel even heel stil geweest maar ik heb zeker niet stil gezeten...:O)
Ik heb dit mapje gemaakt en dit is de voorkant.

Het is eigenlijk een naaldenmapje maar ik heb er een mapje voor m'n bank apparaatjes van gemaakt,ik ben die dingen altijd kwijt en vergeet ze altijd op vakantie.Nu heb ik ze altijd binnen bereik en ook nog in een mooi mapje in mijn favorite kleuren...:O)
Het patroon is een gratis patroon van Lynette Anderson,te vinden op haar site en de stofjes zijn van haar
"Summer Friends "reeks.Ik ben er helemaal weg van!!


Ik ben er zo weg van,het patroon is zo leuk,dat ik er nog een voor m'n moeder heb gemaakt en met nog een bezig ben en dan natuurlijk nog in andere kleurtjes.Hier nog even een close up van de voorkant.

 Ik kan nooit zo goed met een ding tegelijk bezig zijn,want dan zie ik weer andere leuke dingen en wil ik die ook maken.En je hebt tenslotte niet altijd zin in hetzelfde,tenminste ik niet...
Dus ik ben ook nog met een roze beertje bezig.Ik ben nog aan het nadenken of ik een mutsje voor het beertje zal breien of iets op zijn buik zal borduren....mmmm ik ben er nog niet uit.
 Voor de Angel story Quilt cursus moet je natuurlijk van alles meenemen en tja daar heb je toch een leuke tas voor nodig en ik wilde niet met een plastic tasje aankomen....dus nog even snel in 2 dagen deze tas gemaakt uit een boek van Leanne's House,ook weer van stofjes van Lynette Anderson.
 Hier een detail foto van het borduurtje op de tas.De tas is lekker groot zodat straks als de quilt steeds groter wordt hij er ook nog in past.
Ik was van plan om de Angel story quilt van dezelfde stofjes te maken,maar toen ik er de 1e les mee bezig was vond ik t toch erg saai en dus heb ik besloten de stofjes te bewaren voor de 'Stitched by me'quilt.
Ik heb de patronen per maand besteld en als alles mee zit krijg ik morgen het 1e deel met de post,spannend!!!
Ik was een paar weken geleden bij Petra Prins in Zutphen,even shoppen voor stofjes voor de Angel story quilt en zag de 'Stitched by me'quilt hangen,om te smullen zoooooo mooi! Ik was echt op slag verliefd erop.
Voordat ik m kan maken moet natuurlijk eerst de Angel story quil af,maar ik kan alvast de patronen opsparen,toch???
Volgende post zal ik laten zien welke stofjes ik nu voor de Angel story quilt ga gebruiken.
Vorige week ben ik,weliswaar helaas erg kort,even bij Joke Leerink van Jookies geweest en deze knoopjes alvast gekocht.Het patroon was helaas niet meer op voorraad maar die komt binnenkort.Nog even geduld dus...niet mijn sterkste kant helaas....mmmm
Helaas kon ik maar kort blijven omdat ik m'n zoon moest ophalen bij z'n gastgezin.Hij was ziek geworden en wilde erg graag naar huis,de arme schat!!!Hij is momenteel nog steeds ziek,super vervelend voor hem natuurlijk maar ik geniet stiekum een beetje dat hij nu even wat langer thuis is...:O)

Ik ga weer lekker door met prikken,iedereen een hele fijne avond!!
En een hele fijne week!!

Lieve groetjes,
Esther

13 sep. 2011

Quilt cursus 'An Angel story'

Eindelijk heb ik het aangedurft me aan te melden voor de quiltcursus An Angel story bij  De Lapjesmand in Katwijk.
A.s donderdag gaan we beginnen met de cursus en dan elke maand een avond.Ik vind t wel spannend!!
Heb eigenlijk altijd zelf maar wat gerommelt maar ik wil graag diverse technieken leren en dit is denk ik bij uitstek een goede gelegenheid.Er zitten diverse aplicatie delen in de quilt en wat stitcherie stukken(vind ik altijd erg leuk)en dan aan het einde het dubbelen en doorquilten.
Ik ben benieuwd,en hou jullie natuurlijk op de hoogte van de vorderingen...:O)

Ik wilde tot slot nog even iedereen bedanken voor de lieve berichtjes!!
Dat doet me heel erg goed!!

Lieve groetjes!!
Esther