Pagina's

17 dec. 2010

Nativity,het Kerstverhaal...

Nog even een mooi plaatje uit de film "the Nativity story" want hier draait Kerst toch eigenlijk om,de geboorte van het Kerst kind Jezus!
Door alle Kerstbomen en feestelijk maken van je huis zou je het bijna vergeten, de versiering is natuurlijk supergezellig, maar eigenlijk bijzaak.
Echt een aanrader deze film,zo mooi gemaakt ook!
Misschien een ideetje voor in de vakantie...

Lieve groetjes Esther

16 dec. 2010

Fijne Kerst en een gelukkig en gezond 2011

De komende 2 weken neem ik even een blogpauze.Mijn zoon heeft vakantie en omdat ik dit jaar al zoveel ziek en daardoor ook afwezig ben geweest,gaan we deze 2 weken lekker genieten van de vakantie en leuke dingen doen samen.
Ik wil graag iedereen een hele fijne Kerst toewensen en een heel gelukkig en gezond 2011!!!
In januari zal ik mij weer melden...:O)
Iedereen een hele fijne vakantie gewenst!En in het bijzonder denk ik ook aan alle mensen die alleen Kerst zullen vieren en iedereen die het moeilijk heeft,daarvoor dit kaarsje!!


Lieve Groetjes Esther

12 dec. 2010

Christmas is coming...

Van de week ben ik druk bezig geweest met m'n huis versieren voor de Kerst.Het witte huisje op de foto was mijn Sinterklaas kado,wat een schatje he?
En de Kerstman vond ik in een tuincentrum, ik was niet van plan iets te kopen maar ik kon m echt niet laten staan...:O)
Voor mijn kerstboom heb ik eindelijk ijsblauwe accesoires en kerstballen gevonden .
Op de foto is het jammergenoeg niet zo duidelijk te zien,maar in het echt is ie erg mooi!
Verder heb ik nog een kerstslinger met lichtjes in de vensterbank gehangen en advendskaarsjes op de tafel neergezet.Ik wil alleen nog wat echt kerstgroen,een krans misschien,want dat geeft zo'n echte kerstgeur.
Ik ben ook nog een beetje aan de knutsel geweest.Allereerst heb ik wat lapjes mohair geverft en ook nog een beertje gemaakt (patroon is van Vivianne Galli)

En ik heb nog een exploding box,ik noem het maar een plofdoosje,gemaakt.Als je het doosje open doet vallen de zijkantjes wijduit en daar kan je dan je foto's op plakken en leuke plaatjes.De buitenkant is al af,de binnenkant moet ik nog invullen.Helemaal in het midden wil ik een beetje zetten.Zodra het af is laat ik weer foto's zien.Nu eerst een sneak peek van de buitenkant...


Van de week moest mijn auto APK gekeurt,altijd weer even een groot stress moment want mijn autootje is al de 10 jaar voorbij.Helaas voor mij moet er dit keer veel aan gebeuren en moet er 300 euro opgehoest worden...daar gaan alle zuinig opgespaarde centjes weer...:O(
We zullen zuinig aan moeten doen deze Kerst,maaaar m'n geliefde autootje kan weer een jaartje vooruit!!
En ik kan m echt niet missen want dan kwam ik nergens meer,dus het geld,ook al is het duur,is goed besteed.
Tenslotte is de gezelligheid,warmte en de liefde van familie en vrienden veel belangrijker dan een duur Kerstmaal!!
Voor iedereen wens ik een hele fijne voorbereidingstijd voor Kerst!!

Lieve groetjes Esther

4 dec. 2010

Sinterklaas

Iedereen voor morgen alvast een hele fijne Sinterklaas toegewenst!!
Ik ben vandaag al even bezig geweest met winterse versieringen in huis aanbrengen,heerlijk zo lekker binnen bij de kachel en buiten valt zachtjes de sneeuw!Er ligt hier al een heel pak.
Ook al ben ik meer een lente/zomermens,toch vind ik de Sinterklaas/Kersttijd met sneeuw en af en toe een winters ijzig zonnetje ook heerlijk!
Doe voorzichtig morgen want het zou glad worden en met Sinterklaas in het gips is toch wel erg triest...
Nogmaals,iedereen een fijne Sinterklaas!!

Lieve groetjes,
 Esther